RGBLink Mini-MX
RGBLink Mini-MX
1.449,-
 • RGBLink Mini-MX
 • RGBLink Mini-MX
 • RGBLink Mini-MX
 • RGBLink Mini-MX

RGBLink Mini-MX

No reviews
| #3351588
1.449,-
Delivered tomorrow for free
Only 1 available
Or pay 483,- in
Attention! Borrowing money, costs money

Productinformatie

Accessories supplied

 • USB-C-kabel
 • USB-C-voeding
 • Internationale stekker adapter kit

RGBLink Mini-MX Streaming Video Mixer

De RGBlink Mini-MX Streaming Video Mixer is een veelzijdige oplossing voor het mixen en streamen van maximaal vier HDMI-videobronnen. Dit compacte 4-kanaals streamingapparaat biedt vier HDMI 2.0-ingangen en ondersteunt videoresoluties tot 4K60. Daarnaast bevat het dubbele microfooningangen, de mogelijkheid om zowel ingebedde HDMI als externe audio te mixen, en een audio-monitoringuitgang voor professionele audio-aanpassingen. Je kunt de switcher eenvoudig bedienen en configureren via je computer met RGBlink software. Met dit apparaat heb je de flexibiliteit om je content direct te streamen naar maar liefst vier streamingplatforms tegelijk via IP. Bovendien kun je, als je liever de TAO-app gebruikt, je streamingbereik uitbreiden tot wel 32 platforms tegelijk.

Uitgebreide videomogelijkheden met de Mini-MX

De switcher biedt een breed scala aan videomogelijkheden, zoals moeiteloos opnemen met één druk op de knop naar een optionele externe schijf met een opslagcapaciteit tot 2TB, 15 verschillende effectmodi, 16 vooraf geconfigureerde scène-instellingen, snel schakelen tussen portret- en landschapsoriëntatie, overlays met meerdere lagen, schalen, bijsnijden en chroma-toetsfunctionaliteit. Het apparaat heeft een groot, gebruiksvriendelijk 5.5" kleuren touchscreen voor naadloze bediening van de switcher. Je kunt ook gebruik maken van HDMI 1.3-uitgangen voor Preview (PVW) en Program (PGM) om externe schermen aan te sluiten. Daarnaast wordt een handige joystick meegeleverd waarmee je tot 4 PTZ-camera's via IP kunt beheren.

On demand preview

Bekijk een preview en configureer interactief vanaf het touchscreen, waarbij je live videobronnen selecteert en invoegt. Bewaak de feed op een HDMI-scherm met speciale PVW/PGM multiview-uitgangen.

Geïntegreerde PTZ-camerabediening

Vergeet het hebben van meerdere afzonderlijke bedieningspanelen voor video- en camerabediening. De Mini-MX brengt het allemaal samen en ondersteunt het industriestandaard VISCA-protocol voor PTZ-besturing rechtstreeks vanaf de mixer. Bedien 4 afzonderlijke camera's met pannen, kantelen, zoomen en scherpstellen.

Nauwkeurige vingertopbediening

Een geïntegreerde joystick biedt tactiele bediening voor elke PTZ-camera. Als je dit samen gebruikt, kun je vanaf het voorpaneel schakelen, pannen, kantelen, zoomen en scherpstellen. Joystick en schakelaar worden dynamisch toegewezen aan instellingen, waaronder schaal, positie en bijsnijden, voor verbeterde bruikbaarheid.

Maak gebruik van de kracht van presets

Bewaar maximaal 16 presets op Mini-MX, zodat je met één druk op de knop alle scène-instellingen kunt oproepen, inclusief PTZ-focus voor vloeiende overgangen.

Afstandsbediening

XPOSE mini companion apps voor laptop en mobiel maken bediening op afstand van de Mini-MX en de videoverbindingen mogelijk. Het biedt volledige integratie met het RGBlink TAO-platform om streams op afstand te bedienen met TAO Live.

Geavanceerde multi-layer presentatie

Stel visuals samen met meerdere lagen video en afbeeldingen. De Mini-MX biedt twee volledige videolagen plus achtergrondafbeelding en twee grafische overlays uit de mediapool, evenals een dynamische OSD-tekstoverlay.

Dynamisch schaalbaar

Elk van de twee toewijsbare videolagen kan worden geschaald, gepositioneerd en bijgesneden, waarbij deze over de achtergrond worden geplaatst.

Vloeiende interactieve bediening

Selecteer elke bron of preset met een aanraking op het scherm - miniaturen en iconografie die van Mini-MX een natuurlijke en intuïtieve manier maken om te presenteren en te streamen.

Professionele transities

De Mini-MX bevat meerdere DVE-overgangseffecten van preset naar programma, wat verfijning en effect toevoegt.

Audio op professioneel niveau

Met drie afzonderlijke audio-inzetpoorten beschikt de Mini-MX over een externe, gebalanceerde microfoon en audio op lijnniveau. Alle drie de poorten accepteren 1/4" TRS-aansluitingen, waarbij MIC 1 & 2 ook directe XLR-verbindingen ondersteunen. Bovendien is er 48V fantoomvoeding rechtstreeks van de Mini-MX beschikbaar op MIC 1, waardoor de noodzaak voor een aparte DI wordt geëlimineerd en native studiomicrofoonaansluiting.

Volg de actie en wees altijd in sync

Stel AFV in voor alle HDMI-ingebouwde audio, zodat de audio automatisch met de videobron overschakelt naar PVW en PGM. Configureer de audiovertraging voor MIC-ingangen of een camera-ingang om de audio synchroon te houden met de video.

Pro-streaming

Profiteer van geavanceerde H.265-compressie en -codering voor hoogwaardige streams. Sluit Mini-MX aan op een laptop voor directe herkenning als webcam en maak opname mogelijk voor apps zoals OBS en nog veel meer. Deel uw presentatie in Teams, Zoom of een ander samenwerkingsplatform. Stream naar maximaal vier meerdere platforms tegelijk rechtstreeks via IP zonder laptop. En met TAO Live rechtstreeks geïntegreerd in mini-mx, kunt u tot 32 platforms of verbindingen tegelijkertijd in de cloud streamen.

Opname

De USB 3.0 opname-uitgang kan direct worden aangesloten op een harde schijf met een maximale capaciteit van 2TB. Er kan tegelijkertijd worden opgenomen tijdens het streamen, en het opnemen van 80Mb/s high-definition video met een duur tot 100 uur. Audio en video kunnen tijdens video met één klik worden geïmporteerd en gebruikt.

Chromakey met één klik

Zorg ervoor dat presentatoren zich in virtuele studio's en omgevingen met chroma key kunnen bevinden. Kies uit standaard toetskleuren en schakel chroma key rechtstreeks op mini-mx in zonder dat je een app nodig hebt. Verfijn de kleurselectie en toleranties vanaf het touchscreen om te optimaliseren.

Verfijning met meerdere lagen

Voeg naast dubbele videobronnen ook grafische mediapool-overlays toe voor het onderste derde deel en merklogo's, en schakel naadloos tussen grafische elementen.

Toepassingen

De Mini-MX is compact en toch volledig uitgerust en vergroot de mogelijkheden voor videopresentaties, persoonlijk of op afstand gestreamd, met krachtige gebruiksvriendelijke tools die moderne technologieën omarmen, van camera en opname tot uitzending en streaming. Gebruik het in clubs, concerten, gebedshuizen, evenementen, conferenties, trainingen, vieringen, onderwijsomgevingen en sport.

Kenmerken van de RGBLink Mini-MX

 • Invoer tot 4 HDMI-videobronnen
 • Ondersteunt tot 4K60 resolutie
 • 5.5" kleuren touchscreen voor bediening
 • Sla 16 scènepresets en 15 switch FX op
 • Audio mixen met HDMI en externe audio
 • Dubbele microfooningangen en -uitgangen
 • PTZ joystick bediening voor maximaal 4 camera's
 • Chromakey, overlays, schalen, croppen
 • HDMI preview/programma uitgangen
 • Software bediening via USB
 • Compatibel met Windows 10 of hoger (alleen 64-bits), macOS 10.15, macOS 11 of hoger
 • Android en iOS mobiele app compatibel

Accessories supplied

 • USB-C-kabel
 • USB-C-voeding
 • Internationale stekker adapter kit

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
RGBLink
Type product
Videomixer
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Kleur
Zwart
Gewicht
1480gr
Afmetingen
Lengte
28cm
Breedte
22.3cm
Hoogte
6.4cm
Connectiviteit
Soort aansluiting(en)
HDMI, Ethernet, 3.5mm jack, 6.35mm jack, USB-C, XLR