Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief - Verhuur
Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief - Verhuur
40,-

Productinformatie

Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief - Verhuur

Leg beelden vast van verre onderwerpen met onverwachte optische kracht. Het Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief combineert de befaamde optische prestaties van Canon in een praktische lens die naadloos samenwerkt met je EOS R-serie camera. Met het flexibele zoombereik van 200-800mm is dit objectief ideaal voor sportfotografie, natuurfotografie en wildlifefotografie om die momenten vast leggen die voorheen onbereikbaar waren.

Een groter bereik voor flexibiliteit en vrijheid

Met de Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM-lens krijg je toegang tot een groter bereik, waardoor je onderwerpen op grotere afstanden kunt vastleggen met flexibiliteit en vrijheid.

Lichtgewicht en Compact

Met slechts 2050 gram en een lengte van 314 millimeter is dit objectief licht en compact, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik en onderweg.

Optische beeldstabilisatie voor scherpe beelden

De 5.5-stops optische beeldstabilisatie zorgt voor scherpe, trillingsvrije beelden, zelfs bij lange brandpuntsafstanden en uitdagende omstandigheden.

Snel en geruisloos scherpstellen

De Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 biedt een soepele, snelle en geruisloze automatische scherpstelling, waardoor je snel bewegende onderwerpen vastlegt. Ideaal voor sport- en wildlifefotografie.

Bediening op maat

Of je nu automatische instellingen verkiest of de voorkeur geeft aan handmatige scherpstelling, deze lens biedt de flexibiliteit om aan je behoeften te voldoen.

Uitzonderlijke Beeldkwaliteit

Met verminderde chromatische aberratie biedt het objectief uitstekende beeldkwaliteit met helderheid en kleurnauwkeurigheid, zelfs bij maximale brandpuntsafstanden.

Kenmerken van de Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM

  • Compact ontwerp met groot zoombereik
  • 5.5-stops optische beeldstabilisatie
  • USM-motor voor een soepele, snelle en geruisloze scherpstelling
  • Eenvoudige bediening van de camera-instellingen of handmatige scherpstelling
  • Minimale chromatische aberratie voor een hoge beeldkwaliteit
  • Weegt slechts 2050gr, lengte 314mm

Bij het Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief

  • Lensdop E-95
  • Lenskap ET-101
  • RF achterlensdop
  • Draagriem

Huren bij Cameranu!

Bij Cameranu kóópt u niet alleen het beste materiaal, u kunt ook het beste materiaal huren! Professionele camera’s, bijzondere objectieven, luxe studioapparatuur…, wij bieden een ruim aanbod voor de amateur- én professionele fotograaf. U bent bij Cameranu uitstekende prijzen gewend, dit is ook binnen onze verhuurafdeling het geval. Wij willen u de mogelijkheid bieden tegen een aantrekkelijke prijs die bijzondere of allernieuwste apparatuur te huren die u voor een klus of speciale situatie nodig heeft.

Wij verhuren onder andere apparatuur van de merken, Canon, Nikon en Elinchrom. Accessoires als topkwaliteit statieven van bijvoorbeeld Gitzo, Manfrotto, NatureStuff en microfoons van Røde kunnen ook gehuurd worden.

Huren van camera's en objectieven
Uw huurcamera wordt compleet geleverd met accu, lader en riem. Uw objectief wordt met de originele zonnekap en de beschermdoppen geleverd. Zowel camera’s als objectieven krijgt u mee in een uitstekend beschermende koffer. De accu is volledig opgeladen als u de camera komt ophalen; u kunt dus direct met de camera aan de slag!

Nóg een reden om te huren!
Voor mensen die nog twijfelen over de aankoop van nieuw materiaal is huren een uitstekende manier om kennis te maken met een product. Twijfelt u bijvoorbeeld nog over die prachtige camera? Een paar dagen huren is lang genoeg om een camera goed uit te proberen en daarna alle voors en tegens tegen elkaar af te wegen. Een leuk extra'tje van ons…, mocht u binnen 14 dagen na de huurperiode besluiten om de gehuurde apparatuur aan te schaffen? Dan ontvangt u 50% van de huurprijs terug.

Reserveren van uw huurmateriaal
Reserveren van apparatuur is mogelijk via de website. Na bevestiging van uw reservering per e-mail, is de reservering concreet en staat deze voor u klaar. Dit kan maximaal 24 uur in beslag nemen. Deze bevestigingsmail dient u mee te nemen als u de reservering afhaalt. U kunt aangeven wanneer u de apparatuur wilt huren. Het is mogelijk om de dag voor de huurperiode ingaat de apparatuur vanaf 16:00 uur in de winkel op Urk af te halen. De apparatuur ontvangen wij de dag na de huurperiode voor 11:00 uur in de winkel terug.

Huren in het weekend of voor een langere periode
De op de website vermelde prijzen zijn dagprijzen. Huurt u het artikel in een weekend of voor een langere periode dan gelden afwijkende tarieven. Voor meer informatie over de prijs kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Als u bij uw reservering aangeeft voor een langere periode dan 1 dag te huren, of uw reservering valt in een weekend, ontvangt u van ons altijd een offerte op maat.

Borg
Houd alstublieft wel rekening met de betaling van borg bij het huren van apparatuur. De borg betaalt u samen met de totale huurprijs bij het ophalen van de apparatuur in de winkel. Nadat u de apparatuur in goede staat heeft teruggebracht in de winkel storten wij het borgbedrag op uw rekening terug.

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Verhuur
Verhuurlocatie
Rotterdam
Algemene info
Merk
Canon
Type lens
Tele
Lensmount
Canon RF
Lensserie
Canon RF
Fabrieksgarantie
2 jaar
Niveau
Geschikt voor professionals
Ja
Eigenschappen
Tilt-shift
Nee
Voorzetlens
Nee
Ontworpen voor fullframe
Ja
Beeldstabilisatie
Ja
Lensconstructie
11/17 (groepen/elementen)
Scherpstelling
Automatisch en handmatig
Minimale scherpstelafstand
80cm
Brandpunt
Vast brandpunt
Nee
Brandpuntsafstand
200-800mm
Minimaal brandpuntsafstand
200mm
Maximaal brandpuntsafstand
800mm
Diafragma
Minimaal diafragma overall
f/54
Minimaal diafragma
f/9.0
Maximaal diafragma
f/6.3
T-stop
Nee
Diafragmabladen
9
Zoom
Zoom optie
Ja
Optische zoom
4x
Meest gebruikt voor
Sportfotografie
Ja
Wildfotografie
Ja
Fysieke eigenschappen
Gewicht
2050gr
Filtermaat
95mm
Lengte
314mm
Doorsnede
102mm
Stof- en spatwaterdicht
Ja
Kleur
Wit
Hardware
Ja

Your new purchase

Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief - Verhuur

Canon RF 200-800mm f/6.3-9.0 IS USM objectief - Verhuur

No reviews
| #3432454
40,-
Ex. 800,- guarantee