Meike Extension Tube set Eco - Sony E-Mount
Meike Extension Tube set Eco - Sony E-Mount
84,95

Acties en services bij dit product

Lens inruilen?

Ruil je lens in en gebruik de inruilwaarde voor je nieuwe aankoop! Vul het inruilformulier in en wij nemen snel contact met je op. Stuur je lens naar ons op of lever het af in onze winkels.
More information

Productinformatie

Accessories supplied

- Afkomstig van Meike Delta
- Twee jaar garantie

Meike Extension Tube set Eco - Sony E-Mount

Deze Meike Extension Tube Set bestaat uit twee extension tubes die de macromogelijkheden van uw huidige lenzen aanzienlijk verbeteren zonder daarbij in te leveren op de kwaliteit. Wanneer er gebruikgemaakt wordt van het TTL-meetsysteem hoeft u geen belichtingscompensatie toe te passen. Ook de autofocus blijft gewoon werken wanneer er gebruikgemaakt wordt van de AF-drive.

Maakt de kleine wereld groot met Meike

Deze tweedelige tussenringenset van Meike maakt de kleine wereld groot, ideaal voor macro-fotografie. Een tussenring plaatst u tussen uw objectief en uw camera. Daardoor kunt u dichter op het onderwerp komen en krijgt u het te fotograferen onderwerp groter op de foto. Een tussenring is hol, er zit geen lenzenstelsel in en er verandert dus niets aan de kwaliteit van uw objectief. Tussenringen werken het beste met een teleobjectief. Alle automatische functies van uw camera blijven behouden. De set bestaat uit twee losse delen die onafhankelijk maar ook met elkaar gebruikt kunnen worden. Op die manier kunt u kiezen uit 10mm, 16mm of 26mm en zo steeds dichter op het onderwerp komen.

Hoe werkt een Meike tussenring?

Een tussenring zorgt ervoor dat er een grotere afstand ontstaat tussen de beeldsensor van de camera en de achterste lens van het objectief. Daardoor wordt de scherpstelafstand van het objectief korter, waardoor het mogelijk wordt dichter op het onderwerp scherp te stellen. Hierdoor wordt het onderwerp groter op de sensor geprojecteerd dan zonder tussenring het geval zou zijn. Een tussenring vergroot dus de eigen vergrotingsfactor van een objectief. Dit kunt u met de volgende formule berekenen: maximale vergrotingsfactor met tussenring = vergrotingsfactor objectief + (mm tussenring : brandpuntsafstand).

Kenmerken

- Set met twee extension tubes van 10 en 16mm
- Voor camera's en objectieven met een Sony E-vatting
- Voorzien van een kunststof bajonetaansluiting

Accessories supplied

- Afkomstig van Meike Delta
- Twee jaar garantie

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemeen
Merk
Meike
Type
Tussenringenset
Lensmount
Sony E
Fabrieksgarantie
2 jaar

Your new purchase

Meike Extension Tube set Eco - Sony E-Mount

Meike Extension Tube set Eco - Sony E-Mount

2 reviews
| #727535
84,95
Backorder possible