Canon Drop in PL-C 52 mm
Canon Drop in PL-C 52 mm
179,-

Productinformatie

Canon Drop in PL-C 52 mm

Er zijn verschillende soorten filters, deze worden gebruikt om een bepaald effect aan de foto toe te voegen, soms een bepaalde kleur, tint of spiegelingseffect. De meeste gebruikte filters zijn de UV en CP (circulair polarising) filters.

CP-Filters
Polarisatiefilters zijn filters die vaak voor speciale situaties gebruikt worden. Het Canon Drop-In PL-C 52 mm filter is wat blauwer in vergelijking met een UV-filter. Dit betekent o.a. dat er door het filter lichtverlies optreedt. Het is daarom niet aan te raden om een CP-filter binnen of 's avonds op een objectief te gebruiken. Een CP-filter is mooi te gebruiken voor landschapsfoto's, door aan het CP-filter te draaien kunt u verschillende kleuren blauw tevoorschijn laten komen. U kunt dus zelf bepalen hoe blauw u uw lucht wilt hebben. Ook voor wateroppervlakken is een CP-filter aan te raden. U kunt namelijk door middel van het filter kiezen of het water spiegelend is, of dat u "de diepte" in wilt fotograferen.
Ook voor CP-filters geldt net als bij UV-filters dat u op de filtermaat moet letten en dat er prijs- en kwaliteitsverschil tussen de filters is. CP-filters zijn door hun speciale werking in ieder geval al duurder dan UV-filters.

Drop-in
Het Canon Drop-In PL-C 52mm filter is een drop-in polarisatiefilter. Dit houdt in dat dit filter bij sommige telezoom-lenzen van Canon  kan worden "gedropt", in plaats van dat deze er daadwerkelijk opgeschroefd wordt met schroefdraad.

Specifications

Geen specificaties gevonden voor zoekopdracht

Algemene info
Merk
Canon
Type filter
Drop-in filter
Serie
Standaard
Set
Nee
Fabrieksgarantie
2 jaar
Eigenschappen
Bevestiging op
Objectief
Filtermaat
52mm
Drop-in filter
Ja
Slim filter
Nee
Hoofddoel
Objectief
Ja

Your new purchase

Canon Drop in PL-C 52 mm

Canon Drop in PL-C 52 mm

No reviews
| #95994
179,-
Temporarily sold out