Alix van Lanen

Alix van Lanen

Dierenfotografe Alix van Lanen stond al jaren te popelen om haar liefde voor fotografie wat serieuzer aan te pakken. In 2018 is het dan eindelijk zo ver; een gat van een half jaar tussen studies in gaf haar de ultieme kans om zich compleet op het fotograferen van viervoeters toe te leggen.

Als jong meisje groeide ze op tussen honden, paarden en roofvogels. Haar passie voor dierenfotografie werd aangewakkerd door niemand minder dan Wim en Kristin Wilmers, die workshops roofvogelfotografie bij haar ouders gaven. Probeer dan maar eens om niet dolenthousiast te worden!

Jaren later is die passie alleen maar gegroeid en specialiseert Alix zich in honden-, jacht- en wildfotografie. Deze ambitieuze studente en fotografe is nooit uitgeleerd en wil de wereld inspireren om altijd nieuwsgierig en leergierig te blijven. Je kunt Alix volgen op Instagram.

Blogs van


De 10 beste tips voor hondenfotografie
Tips en inspiratie

De 10 beste tips voor hondenfotografie

Honden zijn de beste vrienden van de mens en het is prachtig om de band tussen viervoeter en baasje vast te leggen op beeld. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

Alix van Lanen Alix van Lanen
5 jaar geleden