Dennis Polman

Dennis Polman

Dennis Polman werkt onder het alias Dennisart Fotografie en is eerst begonnen met beeldbewerking. Daarnaast is hij in plaats van kunstschilderen, waarbij hij werkte met veel kleur en creativiteit, gaan fotograferen. De basis van het schilderen voert hij nu door in zijn foto's. Een aantal jaren geleden is hij als allround fotograaf begonnen.

Dennis is een autodidact en heeft het vak zichzelf aangeleerd door middel van heel veel zelfstudie en het in de praktijk brengen daarvan. Zijn specialisaties zijn nu HDR-fotografie, stadsgezichten, avondfotografie, landschappen en interieur- en exterieur fotografie. Voornamelijk fotografeert hij in eigen land waarbij de mooiste plekken van Nederland in beeld worden gebracht.

Beeldbewerken speelt binnen zijn fotografie een belangrijke rol, de foto's moeten wel eerst technisch goed zijn. Daarna kan hij zijn creativiteit kwijt in het bewerken van de beelden. Het geven van workshops en kennis te delen en anderen te inspireren geeft veel voldoening aan het mooie vak fotografie. Het idee dat het altijd beter kan is zijn drijfveer om vernieuwend en creatief te blijven.

Blogs van


Landschapsfotografie in Extremadura
Tips en inspiratie

Landschapsfotografie in Extremadura

Extremadura? Eén van de meest authentiek gebleven regio's in Spanje. Fotograaf Dennis Polman ging op reis en neemt je mee naar 'n aantal prachtige plekjes!

Dennis Polman Dennis Polman
7 jaar geleden
Wat is HDR-fotografie eigenlijk
Tips en inspiratie

Wat is HDR-fotografie eigenlijk

HDR-fotografie..., wat is dat eigenlijk? Fotograaf Dennis Polman heeft HDR als specialisatie en vertelt op het Cameranu blog. Cameranu..., altijd scherp!

Dennis Polman Dennis Polman
7 jaar geleden