Evelien Sikkema

Evelien Sikkema

Ik ben Evelien Sikkema, eigenaar van Evelien Fotografie, professioneel fotograaf voor bedrijven en particulieren. Ik woon in Emmeloord en heb een ruime studio met kantoor op het bedrijventerrein de Munt.

Fotograferen doe ik al bijna 14 jaar en ik ben allround. Ik maak natuurlijke, spontane portretfoto’s, exclusieve bruidsreportages en pakkende beelden voor bedrijven en particulieren. Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie..., de mens uniek in beeld brengen dat is waar mijn passie ligt. In elke opdracht laat ik mij uitdagen er iets bijzonders van te maken. Een goede afstemming met het model of de opdrachtgever is daarbij zeker van essentieel belang. Vertrouwen (en een beetje lef) is van beide kanten van belang voor een artistiek, persoonlijk en origineel resultaat.

Bedrijfsfotografie
Ik fotografeer voor veel bedrijven. Deze kwalitatief hoogstaande foto’s van mensen, gebouwen en producten zijn belangrijk voor een goede presentatie van een bedrijf. Door creatief te werken met licht en kleur wil ik mijn beelden onderscheiden. Ook zoek ik hierbij originele invalshoeken en let scherp op details. Alle wensen van de klant bespreken we zorgvuldig door en worden uitgewerkt tot een helder plan. Belangrijk is dat een bedrijf indruk kan maken met de foto’s voor in een magazine, de reclamefolder, op de website of voor de profielfoto's / business portretten.

Particuliere fotografie
Glamour shoots, familiefotografie, kinderfotografie, huwelijksfotografie, profielfoto’s en fotografie voor modellenwerk (voor professionele portfolio’s) behoren tot de particuliere fotografie. De bijzondere momenten wil ik altijd graag vastleggen. Ik fotografeer zowel in de studio als op locatie, met veel creativiteit, spontaniteit en gevoel. En altijd in vertrouwelijke sfeer. Tijdens de fotoshoot let ik extra scherp op kleding, accessoires, poses en expressie en geef waar nodig tips en aanwijzingen. Tevens als hairstylist en visagiste zorg ik hiermee voor de absolute 'finishing touch'.

Blogs van


Tips voor portretfotografie op reis
Tips en inspiratie

Tips voor portretfotografie op reis

Fotograaf Evelien Sikkema geeft tips voor het maken van een portretserie op reis. Wat neem je mee? Waar let je allemaal op? En hoe bewerk je de foto's na?

Evelien Sikkema Evelien Sikkema
6 jaar geleden