Gergo Kazsimer

Gergo Kazsimer

Gergo Kazsimer is een reis- en landschapsfotograaf die woonachtig is in Bavaria, Duitsland. Doordeweeks is hij werkzaam bij een bank en gaat hij het 'gevecht' aan met cijfers en statistieken, maar in het weekend gaat hij altijd op pad. Het liefst naar de wildernis, daar kan hij zijn gedachten tot rust laten komen en bezig met zijn grootste passie, fotografie. Het is voor hem belangrijk om zichzelf uit te kunnen drukken en dat is voor hem mogelijk met fotografie.

Toen Gergo klein was namen zijn ouders hem regelmatig mee op tripjes door Europa en dat heeft een grote impact gehad op zijn huidige levensstijl. Ze kozen een bestemming uit en waren vervolgens wekenlang op pad en Gergo legde dat allemaal vast. Vroeg opstaan voor het fotograferen van de zonsopgang of juist laat opblijven voor die mooie zonsondergang. Fotografie gaat voor hem samen met het maken van lange wandelingen, dé manier om zijn eigen grenzen te verkennen. En de manier om bijzondere en mooie locaties te ontdekken waar hij nog nooit eerder is geweest. Hij leert zichzelf beter kennen door te reizen en te fotograferen.

Blogs van


Hoe maak je de perfecte reisfoto?
Tips en inspiratie

Hoe maak je de perfecte reisfoto?

In dit blog deelt Gergo zijn visie over reis- en landschapsfotografie. Wat zijn de mooiste ervaringen en wat heeft hij geleerd? Ook geeft hij handige tips!

Gergo Kazsimer Gergo Kazsimer
4 jaar geleden