Joke Beers-Blom

Joke Beers-Blom

Joke Beers-Blom fotografeert al ruim 40 jaar fanatiek. Ze heeft in het analoge tijdperk veel cursussen gevolgd, maar kon in het digitale tijdperk helemaal los! Het was altijd een droom om zelf naast zwart-wit films ook kleurenfilms te ontwikkelen en af te drukken. Dat is er echter nooit van gekomen. Digitaal was dus een uitkomst, zoveel fotograferen als je wilt en alles zelf verwerken!

Sinds 2002 is Joke in het schrijven van boeken over digitale beeldverwerking gerold en tot 2012 heeft ze heel wat titels geschreven, waarvan wel vele updates! Inmiddels komen er minder boeken uit maar sinds de overstap op de Fujifilm camera’s uit de X-T* serie heeft ze daar weer boeken over mogen schrijven.

De favoriete foto-onderwerpen zijn landschap en natuur, vooral lekker buiten zijn maar ook wat stoeien in de eigen hele kleine studio behoort vooral in de herfst en winter tot de favoriete bezigheden. Ze is lid van een fotoclub en staat zo nu en dan amateurfotografen bij. Haar andere passie is reizen, met Australië, Canada, Scandinavië en IJsland als favoriete bestemmingen. Je kunt haar volgen op haar eigen website.

Blogs van


Review over de Fujifilm X-T3 systeemcamera
Productreviews

Review over de Fujifilm X-T3 systeemcamera

Overtreft de Fujifilm X-T3 systeemcamera zijn voorganger? Joke Beers-Blom heeft een interessante review geschreven over deze bijzondere camera!

Joke Beers-Blom Joke Beers-Blom
5 jaar geleden