Martin Podt

Martin Podt

Martin is geboren en getogen in het oosten van Nederland. Zijn passie voor fotografie begon rond 2013, al fotografeert hij al van kinds af aan. Zijn voorkeur gaat uit naar bosfotografie. Daarbij is het belangrijk voor hem dat een foto een emotie oproept. Dit is een van de redenen dat foto’s met mist tot zijn favorieten behoren.

Martin heeft meerdere prijzen gewonnen in zowel nationale als internationale wedstrijden, waaronder een gouden medaille in de Trierenberg Super Circuit 2017. Hij heeft een eigen website en geeft workshops waarbij hij met veel plezier uitleg geeft over bosfotografie. Ook is hij heel actief op Instagram.

Blogs van Martin Podt


Tips en inspiratie

Landschapsfotografie op reis

Martin geeft tips voor het maken van landschapsfoto's op reis. Laat je niet gek maken door foto's van anderen - geniet van de locaties en het fotograferen!

Martin Podt 3 jaar geleden

Tips en inspiratie

Zo fotografeer je zonneharpen

De herfst is hét jaargetijde om sfeervolle landschapsfoto's te maken en je hebt de grootste kans op zonneharpen. Maar hoe fotografeer je die het beste?

Martin Podt 3 jaar geleden

Tips en inspiratie

Tips voor het fotograferen van ochtendnevel

Het bos en mist zijn een ideale combinatie om sfeervolle foto's te maken, maar hoe doe je dat precies? Martin Podt geeft tips van planning tot nabewerking!

Martin Podt 4 jaar geleden