Rick Roeven

Rick Roeven

Rick Roeven is amateurfotograaf, gearfreak en blogger. Hij maakt al ruim twintig jaar foto’s. Hij begon met een oude, analoge Pentax spiegelreflexcamera en maakte kort daarna de overstap naar zijn eerste digitale camera’s. Daarmee ontwikkelde zijn passie voor fotografie en (foto-) apparatuur zich verder.

Het was het startschot van een verzamelwoede en de wens om alle te proberen en te ervaren wat los en vast zit. En het was ook het begin van zijn hobby in het delen van zijn ervaringen met anderen. Rick schrijft over fotoapparatuur, gadgets, computers, smartphones en zelfs auto’s. Eerst veelal op algemene reviewpagina’s en sinds 2015 ook op zijn eigen blog.

Rick portretteert graag mensen en in het bijzonder kinderen. Bij voorkeur in de natuur of een ongedwongen omgeving waarin ze helemaal zichzelf kunnen zijn. Daarnaast is zijn portfolio zeer divers, van landschappen tot reisfotografie en van steden en architectuur tot dagelijkse kiekjes. Bij voorkeur met een Sony mirrorless camera of zijn drone, maar ook steeds meer met zijn smartphone. Kijkend door zijn zoeker vindt hij altijd wel iets om vast te leggen.

Blogs van


Review Sunwayfoto T16C20N + XB-25 statief kit
Productreviews

Review Sunwayfoto T16C20N + XB-25 statief kit

Volgens Rick Roeven is de Sunwayfoto T16C20N + XB-25 Macro statiefkit alles wat je nodig hebt en in deze uitgebreide review vertelt hij precies waarom!

Rick Roeven Rick Roeven
3 jaar geleden