Sjors van de Kerkhof

Sjors van de Kerkhof

Sjors heeft een voorliefde voor actieve vakanties. Met de camper trekt hij er op uit door heel Europa, samen met zijn vrouw Janneke en hun twee kinderen Teun (6) en Jalou (4). Ze zoeken naar de mooiste wakeboard parken, surf spots of mountainbike routes.

Op zijn twaalfde is hij begonnen met wakeboarden en Sjors staat dus al meer dan 25 jaar op het water. Eerst als recreant maar al snel kwamen daar wedstrijden bij en uiteindelijk is hij twee jaar professioneel wakeboarder geweest. Daarna is hij werkzaam geweest als wakeboard instructeur en manager bij een wakeboardbaan. Inmiddels weer terug bij af: recreant! Maar wel een fanatieke.

Rondom het wakeboarden zijn voorliefde voor fotografie en video ontstaan. Toen de eerste GoPro action cam uitkwam is hij die meteen gaan gebruiken met vrienden. De camera leende zich uitstekend voor het filmen van elkaars wakeboard tricks op het water! Uiteindelijk heeft Sjors alle GoPro’s wel gehad en hoewel filmen van zijn wakeboard vrienden nog steeds favoriet is, gebruikt hij de GoPro's tegenwoordig een stuk breder dan alleen tijdens het sporten.

Blogs van


Is de GoPro Hero 7 dé camera voor op vakantie?
Productreviews

Is de GoPro Hero 7 dé camera voor op vakantie?

Sjors trekt er graag op uit met zijn gezin en maakt roadtrips door heel Europa. Waarom is de GoPro Hero 7 Black de ideale vakantie camera voor hem?

Sjors van de Kerkhof Sjors van de Kerkhof
4 jaar geleden