Tony Vingerhoets

Tony Vingerhoets

Ik ben Tony vingerhoets, een fotograaf die werkt met Canon EOS camera’s en Canon lenzen. Ik heb een voorkeur voor de Canon 5DS R en tilt-shift lenzen vanwege mijn hang naar architectuur en urban landscapes. Het afgelopen decennium heb ik gewoond en gewerkt in China waar de nummer één real estate developer SOHO China mijn grootste opdrachtgever was. Daarnaast heb ik door heel China gereisd en er de mooiste plekken gefotografeerd waarmee ik o.a. een collectie van 6000 stockfoto’s heb opgebouwd.

Terug in de Benelux werk ik voor Shutterstock, Istock, Fotolia, Dreamstime en Alamy én daarnaast ook voor Canon Europe en EOSzine. Voor Canon heb ik een unieke TS-E tilt-shift masterclass ontwikkeld die ik bij diverse Canon Pro Dealers in het land geef. Deze masterclass geeft een helder inzicht in de techniek gebaseerd op het Scheimpflug principe en ik belicht de kwaliteiten en vele creatieve mogelijkheden die de Canon TS-E tilt-shift lenzen bieden.

Blogs van


Tips voor architectuurfotografie
Tips en inspiratie

Tips voor architectuurfotografie

Hoe zet je een gebouw zo gunstig mogelijk op de foto? Waar let je op? Tony Vingerhoets geeft in dit blog allerlei handige tips voor architectuurfotografie!

Tony Vingerhoets Tony Vingerhoets
4 jaar geleden
De nieuwe tilt-shift lenzen van Canon
Tips en inspiratie

De nieuwe tilt-shift lenzen van Canon

Wat is een tilt-shift lens? Tony Vingerhoets legt uit hoe bijzonder de TS-E serie is en wat je precies met de tilt en shift objectieven van Canon kunt!

Tony Vingerhoets Tony Vingerhoets
6 jaar geleden