Wilco Westerduin

Wilco Westerduin

Eind 2013 liep Wilco, zonder fotografie ervaring, ambitieus de winkel van Cameranu binnen. Op Ruud's advies kocht hij een instapniveau camera. Hij ging aan de slag met architectuur, urban exploration, landschappen en straatfoto’s, met een passie om zijn eigen visie te verbeelden. Hij gebruikt geen Photoshop en werkt nog steeds met (die) minimale uitrusting.

Sindsdien is Wilco gepubliceerd in verschillende magazines en fotomedia, zowel print als online. Hij heeft diverse internationale awards ontvangen en zijn foto’s op 500px zijn ruim vijf miljoen keer bekeken. Op Instagram, Flicker, Twitter e.d. zul je Wilco niet vinden, alleen op Facebook. Hij is vooral actief in Frankrijk en Spanje, met museum kwaliteit solo-exposities van zijn visie op Baskenland, waar hij veel verblijft. Volg zijn werk op 500px.com/wilcowesterduin of op facebook.com/wilco.westerduin.

Blogs van


Hoe word ik goed in fotografie
Tips en inspiratie

Hoe word ik goed in fotografie

Fotograferen is populairder dan ooit, maar hoe wordt je goed in fotografie? Wilco Westerduin gaat op zoek naar het antwoord in dit Cameranu blog!

Wilco Westerduin Wilco Westerduin
7 jaar geleden