Cameranu geeft tijdelijk 5 jaar garantie

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

De feestdagen komen er weer aan en menigeen is opzoek naar een leuk cadeau. Cameranu speelt hier op in met een feestelijke actie: van 18 tot en met 30 november bieden zij op geselecteerde hardware vanaf 200 euro vijf jaar garantie.

Marketingmanager Henri van Rheenen ligt de actie toe: “Onze ervaring is dat onze klanten behoefte hebben aan zekerheid. Met vijf jaar garantie willen wij die zekerheid geven.” Deelnemende producten aan de actie zijn alle spiegelreflexcamera's, systeemcamera's, compact camera's, videocamera's, action cams, objectieven, reportageflitsers en Wacom tekentabletten van 200 euro of meer.

De actie werkt verder eenvoudig. Bij ieder product wordt een code getoond die in het winkelmandje kan worden ingevuld. Zo kan de klant ook op zijn eigen bon terugzien dat zijn product met vijf jaar garantie is aangeschaft. Van Rheenen: “Bij Cameranu zijn we gewend om altijd de grootst mogelijke service te bieden, ook als de garantietermijn verstreken is, maar klanten voelen zich dan toch vaak belemmerd. Ook geeft het ons als bedrijf meer mogelijkheden om de klant tegemoet te komen.”

De looptijd van de actie is ideaal met het sinterklaasfeest in aantocht en het kerstfeest over een maand. Natuurlijk kunnen ook klanten die uit zakelijke overwegingen of gewoon voor zichzelf een nieuwe camera wilden aanschaffen in aanmerking voor de actie. “Zo kunnen we iedereen van dienst zijn en maken we deze maand extra-feestelijk”, besluit Henri van Rheenen.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.