Cameranu start hartverwarmende Red een Kind actie

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

De decembermaand is over het algemeen een drukte van belang op het gebied van feestvoorbereidingen. Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zorgen voor een boel drukte en gezelligheid. Cameranu springt hier op een bijzondere manier op in door de mogelijkheid te bieden om bij iedere bestelling € 2,- te doneren voor het dorpsprogramma van Red een Kind in Gwassi in Kenia.

In dit arme dorp wordt met behulp van het ingezamelde geld gezorgd voor voeding, onderwijs en medische zorg. “Het belangrijkste is dat kinderen met dit dorpsprogramma echt uit de armoede kunnen groeien”, vertelt Johan van Slooten, eigenaar van Cameranu, “het is dus geen dweilen met de kraan open, maar structurele hulp.”

Net als vorige jaar loopt de actie de hele maand december zowel online als in de winkel. Iedere twee euro die wordt gedoneerd, wordt bovendien nog eens verdubbeld door de cameraspecialist. Van Slooten hierover: “Wij wilden geen actie opzetten zonder zelf mee te doen. Bovendien hebben we vorig jaar gezien dat ons geld goed terecht is gekomen.”

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.