Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen november 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In november heeft Mareille Lok een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen!

Afgelopen oktober een Canon PowerShot G3X aangeschaft bij CameraNU.nl. Op basis van mijn wens een camera met behoorlijke zoom en kwalitatief goede foto's aan te schaffen, die qua formaat een stuk kleiner is dan mijn huidige Canon 50D, kwamen we hierop uit. Er werd uitgebreid de tijd genomen om de verschillende opties en de voor en nadelen van verschillende camera's te bespreken. Uiteindelijk ben ik superblij met mijn nieuwe camera, hij voldoet aan wat ik zocht. Zo werd vraag en aanbod mooi bij elkaar gebracht met als resultaat een tevreden klant en prachtige nieuwe foto's.

Mareille..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In november heeft Nicole Kapper een review geschreven over haar Crumpler Light Delight Foldable Backpack en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

Fijne stevige rugzak voor een dagje uit waarbij de camera meegaat. Van de banden ook absoluut geen last, waar andere rugzakken nog wel eens willen snijden. Er past een hoop in het bovengedeelte van de rugzak. Het cameragedeelte is fijn, maar voor een DSLR met zoomlens erop moet er wel een tussenschotje uit. Voor de rest zeer, zeer tevreden met deze rugzak.

Beste Nicole..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!