Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen december 2016

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In november heeft Martin Nauta een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Waarschijnlijk is het alweer 15 jaar geleden dat ik voor het eerst een aankoop deed bij CameraNU.nl. En pas heb ik weer een aankoop gedaan bij deze zaak, en het is altijd een goed gevoel dat de zaak waar je je spullen bij koop er over een aantal jaren nog steeds is. Altijd een zekerheidje. De beste prijs- en kwaliteitsverhouding, e-mail wordt snel beantwoord en een zeer ruim aanbod.

Marting..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Christina Barten een review geschreven over haar F-Stop Flash Card Wallet Black en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

Inmiddels meerdere kaartjes in bezit en waar berg je ze dan handig in op? In had eerst een etui met daarin ook mijn accu's, maar ik was toch bang dat ik bij het openen een SDHC-kaartje zou verliezen. Daarom heb ik gekozen voor de F-Stop Flash Card Wallet Black. Deze is eigenlijk bedoeld voor CF-kaartjes. Maar ik gebruik 'm voor mijn SDHC-kaartjes met de plastic beschermhoes erom. Het is stevig, niet stijf, licht van gewicht en van een degelijke kwaliteit. Bevalt mij prima dus.

Beste Christina..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!