Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen januari 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In november heeft Kenton Mokarso een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Na heel veel onderzoek op internet en met net zoveel reviews gelezen te hebben ben ik uiteindelijk bij CameraNU.nl beland waar ik mijn Sandisk sdcard SDXCV30 128G met vol vertrouwen hebt gekocht. Aan de andere kant dacht ik wel of zij het echt konden waarmaken. De belofte voor 12.00 middag besteld zelfde dag in huis. Dus heb ik het gewoon besteld. Waarempel kort daarna de eerste bevestiging van Red Je Pakketje.

Daarna was het even stil en toen kwam de tweede bericht en niet veel later dan 4 of half 5 stond Red Je Pakketje aan de voordeur. Dat was echt een geweldig gevoel van blijdschap en ongeloof dat ik mijn aankoop zo supersnel hebt ontvangen. Nooit eerder meegemaakt. Grote complimenten voor de samenwerking van CameraNU.nl en Red Je Pakketje. Super. Blij als een kind dat was ik. Top. Houden zo.

Kenton..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In januari heeft Theo Cieremans een review geschreven over zijn Canon EOS M5 systeemcamera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

Wat een bijzondere camera. Geweldig in veel opzichten. Naast de super scherpe beelden die ik met deze camera en lens kan maken, zijn de bedieningsmogelijkheden zo uitgebreid dat ik niet kan bedenken wat niet mogelijk is. Goed objectief met ruim bereik en behoorlijke lichtsterkte, zeker in combinatie met het grote ISO-bereik.

De instellingen zijn via de draaiknoppen en via het touchscreen eenvoudig en snel te regelen. Inmiddels zowel in musea en huis als buiten in de natuur gebruikt met grote tevredenheid. De rest, zoals sportfotografie, ga ik met plezier ontdekken!

Beste Theo..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!