Bij Cameranu inruilen voor korting

Jelle Kaptijn
7 jaar geleden

Tijdens de maand april draait het bij Cameranu om de inruilweken. Het is dan mogelijk om allerlei producten in te ruilen om korting te ontvangen op een nieuw product uit dezelfde categorie. Ben je bijvoorbeeld wel toe aan een nieuw statief, lever dan je oude exemplaar bij ons in en ontvang een leuke korting op je nieuwe driepoot.

Natuurlijk was het altijd al mogelijk om bepaalde producten bij Cameranu in te ruilen, maar dit beperkte zich vooral tot camera's en objectieven. Tijdens deze weken proberen we onze klanten zoveel mogelijk voordeel te bieden, zowel qua inruilkortingen als inruilmogelijkheden. De volgende producten doen mee aan deze inruilweken: spiegelreflex- en systeemcamera's, objectieven, flitsers, battery grips, verrekijkers, telescopen, statieven, tassen, filters en Wacom tekentabletten.

Op onze actiepagina kun je alle voorwaarden lezen en ook meer over de precieze werking van de actie. Daar staat bijvoorbeeld het inruilformulier waarmee je jouw aanvraag tot inruil kunt opsturen.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.