Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen maart 2017

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In maart heeft Edwin Ribbers een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

5 tot 6 jaar geleden mijn eerste camera (Canon 750D) gekocht via CameraNU.nl. De klantvriendelijkheid, overzichtelijke site en snelle bestel- en leverproces was de aanleiding om hier nu de GoPro Hero 5 te bestellen en binnenkort de Canon 77D.

Tijdens de bestelling van de GoPro werd deze netjes de volgende dag geleverd. Per mail werd continue de orderstatus gecommuniceerd. Top!

Edwin..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Richard Burema [een review geschreven] over zijn Panasonic DC-GX800 systeemcamera en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen.

De Panasonic DC-GX800 vind ik een erg mooi vormgegeven camera die erg veelzijdig is. De camera is afgewerkt met hoogwaardige materialen waardoor je echt het gevoel hebt een degelijke camera in de hand te hebben. Ik gebruik hem erg veel voor landschap foto's en sfeerbeelden. Zelf heb ik dan nog wel een camera voor close-ups of beelden waarvoor nog moet worden ingezoomd.

De camera vind ik er erg goed uitzien met de retro look, maar is alles behalve retro als het gaat om de functionaliteiten. Een groot touchscreen waar je op kunt inzoomen (wat boven verwachting goed werkt) net zoals je dit op je telefoon zou doen. Ook is het erg handig dat het display kan worden gekanteld voor de selfie-functie. Zelf gebruik ik hem niet heel vaak, maar af en toe komt het toch wel erg goed uit.

De 4K functie is verder ook echt top! Wanneer iets erg snel voor je camera beweegt is dit een erg fijne functie om in te zetten. Echter door het relatief kleine bereik is dit voor deze camera enkel voor iets wat dichtbij gebeurt relevant.

Beste Richard..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!