Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed oktober 2017

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In de maand oktober heeft Emiel Schneider een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Bij de producten die te koop staan op de website staan uitgebreide beschrijvingen en reviews, hierdoor weet je van te voren al wat je kunt verwachten van je aankoop. Verder was de verzending op de juiste dag binnen gekomen. Kortom gewoon zoals het hoort."

Emiel..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Marjan Küppers een review geschreven over de Caruba Portable Fotostudio LED 40x40x40cm en daarmee heeft ze de cadeaubon gewonnen.

"Voor mijn doeleinden: zelfgemaakte kaarten en andere kleine voorwerpen fotograferen zonder hinderlijke schaduwen en onafhankelijk van goed licht, is dit kleine fotostudiootje perfect. Het is zo opgezet, maar ook weer opgeruimd en de foto's zijn eigenlijk altijd bijna meteen goed. Dat scheelt veel nabewerking. De verschillende achtergronden zijn makkelijk aan te brengen en je kunt ook het licht wat meer diffuus maken d.m.v. het meegeleverde doek."

Beste Marjan..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!