Cameranu breidt service verder uit - 1

Cameranu breidt service voor klanten nog verder uit

Cameranu heeft de service voor de klanten nog verder uitgebreid. Als je voortaan op zaterdag tot 22.59 uur een bestelling plaatst, heb je het product de volgende maandag al in huis! Voorheen was dit zaterdag om 16.59 uur. Bestellingen die zaterdag ná 23.00 uur en zondag zijn geplaatst, ontvang je dinsdag op het gewenste adres.

Eigenaar Johan van Slooten vertelt: ‘’We staan bekend om onze goede en snelle service en worden hierop goed beoordeeld. Dit zal dus ook gewaarborgd moeten worden om de klant de allerbeste service te bieden! Dat is voor ons dé manier om het verschil met de concurrentie te maken: de klant altíjd voorop.”

Op zaterdag worden er veel bestellingen geplaatst door klanten en dat moet natuurlijk zo snel mogelijk in huis zijn. Daarom heeft Cameranu zich aangepast aan de wensen van de klant om ze zo snel mogelijk blij te maken met hun product.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.