Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed januari 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In januari heeft Lisette Venix een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Veel keus, supersnel geleverd en je kan zelf kiezen wanneer het bezorgd wordt; ook in het weekend of 's avonds. Als beginnend fotograaf zou ik graag op de website wat meer begeleiding krijgen bij het kiezen van de juiste producten."

Lisette..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In december heeft Wouter Ewalts een review geschreven over het Sony FE 24-70mm f/2.8 GM objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb er lang over nagedacht maar uiteindelijk al mijn lenzen verkocht om dit allround objectief te kopen. Na een half jaar er mee geschoten te hebben (video en foto) kan ik deze lens alleen maar aanbevelen. Voor huis-, tuin-, en keukenshots heb je geen andere lens meer nodig. Hij is alleen wat zwaarder dan ik gewend was. Maar als je je dan bedenkt dat je geen extra lenzen meer mee hoeft te sjouwen of lenzen moet wisselen maakt dat veel goed."

Beste Wouter..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!