Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed maart 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl of op Tweakers.net. In maart heeft Jolanda Ponsteen een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb een Sony A6000 besteld en in goede orde snel ontvangen. Ik vind de website handig kon wat ik zocht snel vinden. Het pakket was goed te volgen. CameraNU.nl had het pakket ook echt dezelfde avond nog verzonden. En er zit 5 jaar garantie op de camera. Ik raad deze webwinkel iedereen aan."

Jolanda..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In maart heeft Cor Jonker een review geschreven over de Vortex Diamondback 10x42 NEW verrekijker en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"De Vortex Diamondback 10x42 is de must voor elke vogelspotter, met name de perfecte scherpte geeft alle contouren en contrasten tot in het kleinste detail weer. Met de schemer is de lichtval subliem, zelfs in het donker met weinig verlichting is ieder detail zeer goed zichtbaar. Al met al een kijker die zeker z'n mannetje staat en echt niet onder doet voor veel duurdere kijkers!!! Een absolute aanrader!!!"

Beste Cor..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!