CameraNU.nl nieuwe fotografiepartner PEC Zwolle

PEC Zwolle en Cameranu gaan samenwerken. Het op Urk gevestigde bedrijf, gespecialiseerd in alles op het gebied van het maken van beelden in de breedste zin van het woord, wordt in het nieuwe seizoen de fotografiesponsor van de club. Beide partijen hebben de intentie om de samenwerking in de toekomst voort te zetten.

Voetbal en fotografie zijn emotie

Henri van Rheenen, commercieel manager van Cameranu vertelt: ,,Cameranu is sinds 2003 een begrip en verkoopt alles op het gebied van het maken van beelden. Wij zijn echter geen doorsnee fotografiebedrijf. Wij creëren content in de breedste zin van het woord. Deze vorm van sponsoring is nieuw voor ons. Voetbal is emotie, maar dat geldt zeker ook voor fotografie. Successen wil je delen en mooie foto’s ook. Onze naam, die landelijk bekend staat, willen we ook regionaal sterker maken. Onze winkels zitten op Urk, in Apeldoorn en in Eindhoven, maar ons verzorgingsgebied reikt veel verder. De regio Zwolle spreekt ons in dat opzicht ontzettend aan.”

Passie voor fotograferen

Commercieel directeur Joost Broerse: ,,Samen gaan we een leuk activatieprogramma starten waarbij de supporters van PEC Zwolle, die een passie hebben voor fotograferen, worden betrokken. Voetbal is een beleving die vastgelegd wordt op foto en video en met Cameranu hebben we een partner die hiervoor alles in huis heeft. Met dit op Urk gevestigde bedrijf hebben we een regionaal bedrijf met landelijk bereik aan ons weten te binden.”

Cameranu fotografiepartner PEC Zwolle - 1

Van links naar rechts: Jurian Meijntjes (PEC Zwolle), Henri van Rheenen (CameraNU.nl), Ricardo van den Burg (CameraNU.nl) en Joost Broerse (PEC Zwolle).

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.