Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed juni 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In juni heeft Jordy Driessen een review geschreven op Kioyh en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Bereikbaarheid en deskundigheid. Duidelijke website met een snel bestelproces, scherpe prijs. Snelle levering."

Jordy..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juni heeft Pascal van den Berg een review geschreven over de Nissin Di700A flitserkit voor Canon en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb deze nu een maandje in bezit en is mij totaal niet tegen gevallen. Voelt stevig en robuust zowel op de camera als op de bijgeleverde standaard voor draadloos flitsen. De bediening is vrij simpel. Op automatische instelling voldoet hij al. Handmatige instellingen moet ik nog wat beter door krijgen maar dat is een kwestie van veel oefenen. Als je gewend bent foto's te maken met de flitser van je toestel, dan is dit een verademing om te hebben."

Beste Pascal..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!