Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed juli 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In juli heeft Wilber Thus een review geschreven op Tweakers en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"In de winkel te Urk deskundig geholpen en uitleg gehad over diverse statieven. Bezoek mooi kunnen combineren met bezoek aan de befaamde bloemenvelden. Daarna thuis rustig nog eens nagedacht en nog wat nagelezen. Op website enkele producten nog eens beter bekeken en naast elkaar vergeleken (handige selectie opties). Uiteindelijk besteld, betaald en kreeg het ook nog eens zeer snel geleverd op het door mij aangegeven adres. Top!"

Wilber..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Math Gossens een review geschreven over het Tamron SP 90mm f/2.8 Di Macro 1:1 USD objectief voor Sony en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Alle voorgangers van de Tamron 90mm kwamen altijd goed uit de bus en nadat ik ook al de SP 150-600 van Tamron als prachtlens heb ervaren, was mijn keus voor een macro lens niet moeilijk. De lens is snel, degelijk, alles in een mooi jasje verpakt en ook nog stof/spatwaterdicht. De eerste opnamen met deze lens zijn prima, of om in de termen van CameraNU.nl te blijven zeer skerp."

Beste Math..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!