Huisfotografen PEC Zwolle nemen apparatuur Cameranu in ontvangst

Sinds dit seizoen is Cameranu de fotografiepartner van PEC Zwolle. Het op Urk gevestigde bedrijf nodige afgelopen vrijdag de huisfotografen van PEC Zwolle uit. Zij kregen uit handen van Henri van Rheenen, commercieel manager van Cameranu, nieuwe apparatuur uitgereikt om de mooiste plaatjes mee te maken.

Uitstekende apparatuur ontzettend belangrijk

Huisfotografen Henry Dijkman en Martijn Kleingeerts zijn al sinds jaar en dag actief bij PEC Zwolle en leggen de wedstrijden van de eerste selectie vast op de gevoelige plaat. ,,Wij doen dit al jaren met veel plezier. Ieder weekend weer proberen we de wedstrijden van PEC Zwolle zo goed mogelijk in beeld te brengen. Naast goede ogen is ook uitstekende apparatuur ontzettend belangrijk. Wij zijn dan ook heel blij dat Cameranu ons hierin heeft kunnen faciliteren, zodat we de komende tijd weer langs de lijn ons best kunnen doen", aldus Dijkman en Kleingeerts.

Deel de mooiste momenten van de wedstrijden

Henri van Rheenen: ,,Het maken en delen van mooie beelden om zo het verhaal achter de foto te kunnen vertellen is voor ons net zo belangrijk als voor de huisfotografen. Daar hoort goede apparatuur natuurlijk bij. Dit 'gereedschap' stelt ze in staat om de mooiste momenten van de wedstrijden te kunnen delen met de supporters. Cameranu is super trots daarbij te kunnen helpen. Afgelopen zondag kwamen we niet alleen thuis uit Groningen met drie punten, maar ook met twee hele blije fotografen en prachtige wedstrijdmomenten."

Benieuwd naar de foto's van Martijn Kleingeerts en Henry Dijkman? Bekijk dan hier het fotoverslag.

Huisfotografen PEC Zwolle krijgen apparatuur - 1

Van links naar rechts: Henri van Rheenen (CameraNU.nl), Henry Dijkman en Martijn Kleingeerts.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.