Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed september 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In september heeft Hanneke van de Kerkhof een review geschreven op Beslist.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Met veel geduld werden mijn vragen beantwoord door de klantenservice bij CameraNU.nl. Ik heb een Olympus OM10 mark 2 gekocht en ben zeer tevreden."

Hanneke..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft B.W. Baar een review geschreven over de Joby UltraFit Sling Strap voor Men en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb de strap nu twee weken in gebruik (aan een Canon 450D met Canon 18-200mm zoomlens, wat een redelijk zware combinatie is) en hij bevalt erg goed, zeker ten opzichte van de 'normale standaard' camarariem is het een hele verbetering. Vooral de mogelijkheid om op elke gewenste lengte de camera 'vast te zetten' is mij heel goed bevallen en bevordert ook het draagcomfort in grote mate."

Beste Bert..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!