Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed oktober 2018

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In oktober heeft Jan Griffioen een review geschreven op Tweakers.net en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Printer en scanner besteld bij CameraNu omdat deze webshop betrouwbaar is en bovendien voordelig was. Mijn dochter had al eerder een goede ervaring gehad met deze webshop bij de aankoop van een digitale spiegelreflex camera. Daarom nu opnieuw voor deze webshop gekozen. Bestelling snel en volgens belofte geleverd. Goede info per mail over de verwerking van de bestelling en factuur. Track en Trace werkte prima. Niets op aan te merken dus."

Jan..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In oktober heeft Lucia Broms-Thie een review geschreven over de Joby Impulse Bluetooth afstandsbediening en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Superhandig, meteen geconnect via Bluetooth op mijn iPhone SE. Soms schiet hij eruit, dan moet je even reconnecten. Maar in de regel werkt hij gewoon en ook voor video, wat erg handig is. In combinatie met de Manfrotto Pixi Smart Tripod kan ik zo makkelijk filmen en stoppen zonder dat ik raar beeld krijg. Zo klein dat ik er een karabijn aan heb gehangen om 'em niet kwijt te raken. Op zich is dat nog wel een aanrader voor de fabrikant, iets eraan hangen zodat je 'em bij je kunt houden."

Beste Lucia..., ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!