CameraNU.nl lanceert programma voor zakelijke klant

Zakelijke klanten profiteren voortaan optimaal van de service van Cameranu. Het camerabedrijf streeft naar 100% serviceverlening en zet nu voor zakelijke klanten een speciale dienst op. Hiervoor is Jeroen Wildvank als zakelijk accountmanager aangetrokken. Jeroen heeft zijn sporen verdiend bij KPN en Funda en runde 15 jaar een fotografiebedrijf. Het zakelijke programma is bedoeld voor ondernemingen die met regelmaat producten nodig hebben.

Cameranu begeleidt en ontzorgt

Bij zijn start in januari ging Jeroen direct aan de slag met de zakelijke klanten die grote en complexe aanvragen doen. Hij begeleidt en ontzorgt deze klanten en brengt in kaart waar de wensen bij zakelijke klanten liggen. Op deze manier speelt Cameranu in op de behoeftes en wordt een zakelijke omgeving op www.cameranu.nl gecreëerd waarin zakelijke klanten op eenvoudige en duidelijke wijze voordelige bestellingen doen. ,,Er is dus nog wel wat achtergrondwerk noodzakelijk om dit te realiseren, een leuke uitdagende taak”, aldus Jeroen.

Profiteer van een vast aanspreekpunt

Jeroen Wildvank

Als zakelijke klant heb je snel contact met een vast aanspreekpunt bij Cameranu. Zo hoef je niet steeds hetzelfde uit te leggen en krijg je offertes op maat. Dankzij zijn ervaring in de fotografiewereld is Jeroen uitstekend in staat om fotograferen te bevragen en te adviseren. Net als alle andere klanten profiteert de zakelijke klant van de razendsnelle bezorging en het enorme assortiment aan producten dat direct leverbaar is.

Ondernemers kunnen contact opnemen met Jeroen via www.cameranu.nl/nl/zakelijk.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.