Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen september 2014

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. Vorige maand heeft Marijne Mevius een review geschreven op Trustpilot.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon van september 2014 gewonnen!

Toen ik een nieuwe lens voor mijn Nikon 1 bestelde was deze de volgende dag netjes in huis met garantiepapieren en alles. Er was iets misgegaan met het plaatsen van de bestelling, de schuld van mijn eigen internet, waardoor de bestelling 2x was geplaatst. Heb om 10 uur s'avonds meteen een mailtje hierover gestuurd en het werd direct beantwoord en opgelost! Super service!

Marijne..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Eef Veldkamp een review geschreven over zijn Thule Covert DSLR Rolltop Backpack en daarmee heeft zij de cadeaubon van september 2014 gewonnen!

Deze tas is niet alleen en niet zomaar een fototas. De extra ruimtes bieden veel mogelijkheid om allerlei extra's mee te nemen zoals een laptop van maximaal 15 inch, lunch, boeken, een trui, opladers. In de kleinere vakken is ruimte voor notitieboekjes, een ereader, multitool, flitser. Ook de statiefhouder werkt goed maar is natuurlijk ook bruikbaar als flessenhouder. Het camera compartiment is verwijderbaar waardoor de tas ook als normale tas te gebruiken is. In het cameravak past een middelgrote DSLR met grip en een lens van zo'n 15 tot 20cm lang. Het beste aspect is nog wel dat de tas er niet uit ziet als een normale fotografietas, die erg lelijk zijn en makkelijk gezien worden door dieven.

Eef..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!