Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed juli 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In juli heeft Julian Beitler een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

"Al jaren bestel ik bij CameraNU.nl, altijd naar volle tevredenheid. Aanbod is groot, verzenden gaat snel. Mocht er toch iets niet verzonden kunnen worden dezelfde dag, bellen of mailen ze. Topwinkel topservice!"

Julian..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juli heeft Ryanne Zelissen een review geschreven over de Fujifilm Instax Square SQ20 instant camera en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Na enkele jaren gebruik gemaakt te hebben van de Instax Mini 8, heb ik deze camera gekocht. Ik merk dat de kwaliteit van de foto’s van deze camera een stuk beter is dan de Instax Mini 8. Daarnaast heeft deze camera heel veel leuke vernieuwde functies, met als persoonlijke favoriet de double exposure mode en het feit dat je kan kiezen of je de foto wel, niet of zelfs vaker wilt printen.

De filters en de mogelijkheid om de foto in- en uit te zoomen maken het mogelijk om de foto precies naar wens te bewerken en vervolgens uit te printen, wat een leuk extraatje is. Ook super handig dat je de foto’s digitaal kan bekijken op de computer als je gebruik maakt van een klein geheugenkaartje. Kortom, een top camera!"

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.