Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed september 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In september heeft Edwin Hoppentocht een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb laatst een nieuwe Nikon D750 gekocht bij CameraNU.nl. Ik ben daar heel goed geholpen en men heeft veel kennis van het product. De camera bevalt mij erg goed. En ik maak er prachtige foto's mee."

Edwin..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Maarten de Boer een review geschreven over het 3 Legged Thing Eclipse Winston Carbon Fiber statief en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb dit statief gekocht als vervanger voor hun Jack statief die van aluminium is. Met een hoge resolutie camera bleek het oude statief toch al snel last te hebben van ongewenste trillingen. Dit is met Winston totaal niet meer het geval en wordt iedere trilling snel opgevangen.

De grotere sluitingen vind ik echt een pluspunt, deze hebben goeie grip en zijn makkelijk te bedienen. Iets wat straks in de winter met handschoenen aan ook wel te merken zal zijn, ga ik van uit. Ook de middenkolom heeft zo'n grote sluiting.

De poten zijn mooi dik, ook de kleinere secties zijn vrij fors. Dit maakt alles een stabiel geheel. Doordat hij maar 3 secties heeft, is hij ook snel op te zetten en doordat de secties ook best lang zijn kan hij tot behoorlijke hoogte komen zonder de middenkolom te gebruiken. Hoe je hem ook gebruikt, ook met zware full-body camera's en zware prime lenzen blijft hij heerlijk stabiel."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.