Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed augustus 2019

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In augustus heeft Marinka Bakker een review geschreven op Kiyoh.nl en daarmee heeft zij de cadeaubon gewonnen!

"Tijdens mijn vakantie wilde ik online een cameratas bestellen maar in het buitenland lukte het niet om te betalen. Onderweg naar huis kreeg ik de melding dat de betaling weer voortgezet kon worden, helaas was de aanbieding inmiddels verlopen. Vanuit de auto gebeld en direct kreeg ik te horen dat ik de tas alsnog met korting kon bestellen. Direct heeft de medewerker alles geregeld, in de mail heb ik een betaalverzoek ontvangen en de volgende dag was ik eind van de middag met mijn spullen in de nieuwe tas op pad! Oprecht fantastische service!"

Marinka..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In augustus heeft Rick van den Berg een review geschreven over de Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art lens en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Het briljante van een 50mm is dat hij heel breed inzetbaar is. Zowel voor portret- als voor product- en ook landschapsfotografie. Omdat de 50mm niet heel wijd, maar ook niet heel tele is, kun je hem ook prima gebruiken tijdens filmen. Je kan er makkelijk iemand mee volgen of ergens een close van draaien.

Vol open is hij al haarscherp. Geen vignette en vertekening. Daarnaast is hij wel wat aan de zware en grote kant, maar dat neem je heel snel voor lief. De autofocus is nauwkeurig en erg snel. Ben er heel blij mee. Ik raad hem iedereen aan."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.