Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen november 2014

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. Vorige maand heeft Eldert Pijl een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon van november 2014 gewonnen!

Ik ben erg tevreden over CameraNU.nl en blijf mijn benodigdheden voor fotografie en film hier aanschaffen. Belangrijkste reden is het goede advies en de marktconforme prijs. Ook vind ik dat ze erg goed zijn in het contact met klanten over alle kanalen (fysiek in de winkel, maar ook online via chat, mail en telefoon). Op welke manier ik ook contact zoek, ze hebben altijd een passend antwoord. Ik haal de producten vaak zelf uit de winkel, maar als ik wat online bestel en laat bezorgen gaat dit prima. Kortom: Een tevreden klant die weer terug komt!

Eldert..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Michelle Stroosnijder een review geschreven over haar Nikon D5200 DSLR Body Zwart en daarmee heeft zij de cadeaubon van november 2014 gewonnen!

Ik heb de Nikon D5200 nu bijna een jaar in mijn bezit en ik ben er heel tevreden over. Ik heb wel een reserve accu, maar die heb ik bijna nooit nodig. De D5200 maakt hele mooie, scherpe foto's, zeker met een lichtgevoelige lens kun je zelfs in de avond haarscherpe foto's maken. Het kantelbare scherm is voor mij echt het grootste pluspunt. Hierdoor kan ik vanuit alle hoeken comfortabel een foto maken. Het enige nadeel vind ik dat het geen fullframe camera is, maar dat is dan ook echt het énige nadeel voor mij. Wifi en GPS vind ik niet belangrijk, dus geen probleem voor mij. De D5200 zou ik aan iedereen aanraden die geen budget heeft voor een volledig professionele camera zoals de D700 ofzo, maar wel graag hele mooie foto's wil maken.

Michelle..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!