Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen december 2014

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. Vorige maand heeft Leroy Theuniszen een review geschreven op Beslist.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon van december 2014 gewonnen!

Voor de tweede keer iets besteld en wederom bijzonder tevreden. De bestelling werd dezelfde middag nog verwerkt en de volgende dag kwam het pakketje binnen. De site is overzichtelijk en verschaft alle informatie die je nodig hebt. Het assortiment is tevens erg uitgebreid, vooral in verhouding met andere webshops. En vaak hebben ze ook nog de laagste prijs. Kortom; alles is volledig naar wens!

Leroy..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Erik Hommes een review geschreven over zijn Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L USM IS Type II objectief en daarmee heeft hij de cadeaubon van december 2014 gewonnen!

Als eigenaar van zowel de mark I als de II ben ik zeer tevreden over de toegenomen kwaliteit. Weliswaar blijft de lichtsterke identiek als de voorganger; zowel de toename in scherpte en contrast op alle brandpuntsafstanden, mede als de nieuwe IS, maken deze lens een zeer grote verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Hij is wel wat "aangekomen", uit de hand schieten met 1/60 op 400 mm is weliswaar geen probleem voor de kwaliteit (mits het object statisch is), het in de hand houden, zeker onder een hoek van 90 graden, vereist wel een aardige inspanning. De kleine gewichtstoename is hier debet aan. Daarentegen is de kwaliteit veel beter als hij "wide open" gebruikt wordt; iets wat t.o.v. de voorganger toch al weer 1.5 stop scheelt in lichtsterkte.

Erik..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!