Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed februari 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In februari heeft Michel Stompé een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Na een ruim een jaar besloten om de Nikon D3500 te vervangen voor een andere camera (D7500). Op donderdagavond online een inruilformulier en vrijdagochtend al snel antwoord en een mooie inruilwaarde. De nieuwe camera was klaar gelegd in de winkel op Urk dus deze meteen opgehaald. Mooie winkel en ook hier prima service."

Michel..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Jos Tempelman een review geschreven over het Hoya HDX Circulair Polarisatiefilter 62mm en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik gebruik hem voor macro. Kleine waterdruppels op planten worden prachtig weergegeven. Dit filter houdt nauwelijks licht tegen en houdt je lens schoon in een lastige omgeving."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.