Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed september 2020

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In september heeft Marjolein Brouwer een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Erg fijne winkel, werd mij door meerdere mensen aanbevolen en terecht. Ze nemen de tijd voor je en geven goede neutrale uitleg over de verschillende soorten camera's en andere artikelen. Het gaat erom wat jij wilt en zij helpen je door te vragen een keuze te maken, daarbij zullen ze je absoluut niks proberen aan te smeren. Kom hier zeker weer eens terug! (Mijn aanschaf uiteindelijk om te gaan starten met fotografie: een Nikon D5600 met een 18-140mm lens, tasje en reinigingssetje, daarbij een bon voor 3 jaar lensreiniging kado gekregen)."

Marjolein..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft Jeroen Visser een review geschreven over de LaCie Rugged Boss 1TB externe SSD en hij heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Regelmatig ben ik op pad om de mooie natuur van Nederland en daarbuiten vast te leggen. Rugzakje op, camera en objectieven mee en lekker de boel verkennen en vastleggen.

Probleem waarin iedereen zich wel herkent denk ik, is de ruimte op de SD-kaarten. Vooral als ik in een fotohut zit, gaat het erg snel. Ook tijdens meerdaagse reizen wil het nogal eens snel gaan. Kun je natuurlijk extra SD-kaarten kopen, maar ik mag graag zo snel mogelijk back-ups maken, zodat alles bewaard blijft.

Dit probleem heb ik altijd opgelost door mijn laptop mee te nemen, maar het gewicht begon mij tegen te staan. Heb derhalve besloten de LaCie Rugged SD te kopen. Lekker licht, robuust en stand-alone te gebruiken.

De LaCie opladen, inpakken in de rugzak en op locatie de SD-kaart inpluggen en kopiëren maar. Gaat lekker snel en werkt gewoon met een druk op de knop. Gebruik ook met regelmaat de app op mijn telefoon. Voordeel is dat je dan mappen aan kunt maken en de bestanden in de juiste map kunt zetten en eventueel gelijk kunt delen. Nadeel vind ik dat je hiervoor wel een kabel moet gebruiken om je telefoon te verbinden met de LaCie. Waarom niet via Bluetooth of (lokaal) wifi?"

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.