CameraNU.nl opent winkel in Rotterdam

Cameranu opent binnenkort een nieuwe winkel op een A-locatie in Rotterdam. Hiermee komt het bedrijf tegemoet aan de behoefte van bestaande en nieuwe klanten uit deze regio. Uit onderzoek blijkt dat foto- en videoliefhebbers uit Rotterdam en omstreken de klantgerichtheid en service van een Cameranu-winkel in de regio missen.

In de coronaperiode hebben veel mensen hun oude hobby opgepakt of hebben een nieuwe hobby gevonden. Dit ziet Cameranu duidelijk terug in de cameraverkoop. Cameranu heeft al sinds jaar en dag veel klanten in Zuid-Holland en een winkel in Rotterdam stond dan ook al tijden hoog op de wensenlijst. Tevens hebben we tijdens de coronaperiode veel nieuwe klanten uit deze regio mogen verwelkomen. Cameranu wil graag met deze liefhebbers persoonlijk in contact blijven, online én in een fysieke winkel. Een nieuwe winkel in Rotterdam sluit hier dan ook perfect op aan.

Tegen de stroom in
Terwijl veel retailers het moeilijk hebben door corona, blijft Cameranu groeien. ,,We gaan tegen de stroom in, maar dit is echt een enorme kans voor ons. We zien vele mogelijkheden in deze sterke economische regio en hebben vertrouwen in de branche. We zijn blij en trots om in Rotterdam een nieuwe winkel te openen’’, zegt Ricardo van den Burg namens Cameranu. ,,We onderscheiden ons door het persoonlijke contact met klanten maar ook door een plek te zijn waar klanten onderling contact hebben, ervaringen uitwisselen en tips geven. We willen klanten met elkaar verbinden via ons platform en onze fysieke winkels. Hierdoor gaan mensen nog enthousiaster bezig met het maken van beelden.’’ Met de nieuwe winkel wil Cameranu hobbyisten, professionele beeldenmakers en zakelijke klanten uit de regio Rotterdam nog beter helpen.

In maart start de verbouw van het winkelpand. Cameranu verwacht begin juni de deuren te openen, uiteraard afhankelijk van welke coronamaatregelen dan nog van kracht zijn. De winkel is centraal gelegen, is goed te bereiken en heeft parkeerplaatsen voor de deur. De winkel wordt aangestuurd door Tim Potharst die ook de Cameranu-winkel in Amsterdam onder zijn hoede heeft. ,,Door zijn ondernemersdrive, kennis van foto en video, en het denken vanuit klanttevredenheid, zijn we er echt van overtuigd dat de winkel in Rotterdam ook een succes wordt.’’

Klant nog beter bediend
Cameranu kijkt er naar uit om bestaande én nieuwe klanten uit de regio te ontmoeten en beter te leren kennen. In een persoonlijk contact delen onze specialisten graag onze kennis en passie voor het maken van mooie foto’s en video’s. Zo word je als beeldmaker echt verder geholpen.

Winkel Eindhoven wordt volledig Cameranu
Sinds 2017 is Cameranu bezig om zijn bestaande winkels te vernieuwen naar een winkel met een volledige Cameranu-uitstraling. Zo is in 2019 de winkel in Apeldoorn verbouwd en gaat in het 2e kwartaal 2021 de winkel in Eindhoven ook verder als een Cameranu-vestiging, uiteraard met de vertrouwde gezichten in deze winkel(s). Cameranu, gestart op Urk, opende tevens in 2019 een winkel in Amsterdam en in 2020 een winkel in Groningen.

Cameranu opent winkel in Rotterdam - 1

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.