Productreviews

Kies voor de prijs én voor kwaliteit!

Jelle Kaptijn 3 jaar geleden

Een open-box-product is een product waarvan de verpakking geopend is geweest. Bijvoorbeeld als een klant een product thuisgestuurd heeft gekregen en besloten heeft het product binnen 14 dagen te retourneren. De verpakking van een open-box-product kan beschadigd zijn, en in zeer beperkte gevallen kan er een klein krasje op het product zelf voorkomen. Een open-box-product is volledig door de fabrikant gecontroleerd op zowel uiterlijk als technische werking. Een open-box-product heeft dan ook de volledige fabrieksgarantie. Kortom..., u koopt een nieuw product voor een tweedehands prijs!

Canon open-box
Bij CameraNU.nl hebben we een goede samenwerking op het gebied van open-box-producten. Zeer regelmatig kunnen wij onze klanten unieke koopjes bieden van dit bekende cameramerk. Denk hierbij aan de Canon EOS M en bijvoorbeeld de Canon PowerShot SX280. Kijk voor ons huidige assortiment op de overzichtspagina.

Panasonic open-box
Sinds kort hebben we als CameraNU.nl ook een ruim aanbod van Panasonic open-box-camera's en videocamera's. U kunt nu voordelig een Panasonic camera aanschaffen. Van compact camera's tot systeemcamera's. Kijk voor het volledige productoverzicht op onze overzichtspagina.

Open-box overzichtspagina bij CameraNU.nl
Om onze klanten de beste aankopen op een overzichtelijke manier te presenteren, kunt u nu terecht op onze open-box-overzichtspagina. Hier laten wij zien wat er op dit moment beschikbaar is en leest u meer over het begrip open-box. Kijk vooral eens rond op deze pagina!

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van CameraNU.nl. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.