Nieuws

Review winnaars CameraNU.nl shoptegoed februari 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In februari heeft Jos Roes een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Na eerst contact via de mail gehad te hebben wat buitengewoon goed en duidelijk was naar Camera nu in Eindhoven gegaan om mijn gereserveerde spullen te gaan ophalen. onder het genot van een kop koffie de lens getest, ook hier uitstekend geholpen. Camera nu begrijpt wat gastvrij en klantvriendelijk betekend , na mijn bezoek kreeg ik nog een mail van dat ze blij was dat alles goed was gegaan en wenste mij veel fotoplezier met mijn nieuwe aankopen. Ik heb heb mijn fotospeciaalzaak gevonden voor mijn volgende aankopen."

Jos.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In februari heeft Hugo Schouten een review geschreven over de Hähnel UniPal Plus Universele Acculader en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb deze oplader gekocht, omdat ik met verschillende camerasystemen werk. Daarnaast heb je tegenwoordig ook een telefoon en tablet bij je op reis. Nu hoef ik nog maar een oplader mee te nemen."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- CameraNU.nl shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

CameraNU.nl

Als dé foto- en videospecialist van Nederland maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.