Review winnaars Cameranu shoptegoed juni 2022

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over Cameranu hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In juni heeft Remco ter Horst een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Tegenwoordig ga ik niet gauw meer naar een fysieke winkel maar, voor CameraNU maak ik zeker een uitzondering. De winkel in Amsterdam levert uitstekende service. De medewerkers hebben veel kennis en kunde in huis wat ondersteund wordt aan de hand van persoonlijke ervaringen/verhalen en enthousiasme voor het vak. Ze nemen ruimschoots de tijd voor de klant en vinden het niet erg als je na de service nog even wil nadenken over de potentiele aankoop. Mocht je normaal gesproken niet zo snel fysiek langs gaan voor advies dan zou ik je zeker willen aanraden om toch een stap binnen deze fijne "snoepwinkel" te zetten.

Ik heb na een aantal vragen en een testronde een tweedehands Canon 5D Mark IV gekocht bij deze winkel. Erg tevreden over de aankoop en de service."

Remco.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In juni heeft Ingrid Siemons een review geschreven over de Wandrd The Prvke 21-Liter Blauw Photo Bundel V3 en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik ben zelf niet zo groot en met deze rugzak heb ik niet het gevoel dat de rugzak met mij op stap is, maar juist ik met de rugzak. Past voor mij genoeg in. Mijn Sony body A7iv met de 90mm macro en de 24-105mm. Beide lenzen zijn redelijk aan de maat. Met een paar kleinere primes kun je er wat meer lenzen in kwijt. Veel en handige (kleine) afsluitbare opbergvakjes vakjes voor kleine spullen zoals accu’s en geheugenkaartjes, portemonnee, telefoon enz. Bovendien een topvak voor wat grotere spullen of wat kleding. Het vak kun je tevens wat groter maken door de bovenflap uit te rollen. Ook een laptop of tablet kan mee in deze tas. De rugzak heeft een zeer prettig draagcomfort. Kortom: tot nu toe erg tevreden."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.