Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen april 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In april heeft Erik Dignum een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon van april 2015 gewonnen!

Een bestelling is makkelijk te plaatsen, afwikkeling van de bestelling gaat vlot en duidelijk. De winkel geeft tijdig informatie over voortgang van de bestelling en per wanneer die kan worden verwacht. Al vaker fotografie-apparatuur en accessoires bij de (web)winkel gekocht, nooit teleurgesteld over dat het er niet (meer) was. Vakkundig personeel, grote service, enorm assortiment!

Erik..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Mirielle van de Mars een review geschreven over haar Lowepro Protactic 450 AW fototas en daarmee heeft zij de cadeaubon van april 2015 gewonnen!

In 1 woord fantastisch! Ik heb deze rugzak gekocht omdat ik een aantal zeer grote objectieven heb en deze simpelweg gewoon niet in mijn andere fototas kwijt kan. Dus op zoek naar een nieuwe rugzak voor als ik erop uit ga met mijn camera en alle toebehoren. Wat een ruimte biedt deze tas, ik kan zonder meer mijn spiegelreflex, groothoeklens, 70-200, 50-500, verschillende filters, nog een kleine camera, wat ondersteunende materialen en eten en drinken erin kwijt. Als dan alles erin zit, tja dan ben je wel een aantal kilo's verder, maar door de heupgordels merk je het zware gewicht niet als je een dag onderweg bent. Er zitten verschillende extra zakjes en riemen bij die je aan de buitenkant kunt bevestigen, waar ik graag gebruik van maak om mijn water en statief in of aan te hangen. Ik kan er alles en meer in kwijt!

Mirielle..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!