Nieuws

Winnaars review-cadeaubonnen mei 2015

Winnaar shopreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Iedere maand verloten wij een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over CameraNU.nl hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl of op Tweakers.net. In mei heeft Marc Weijkamp een review geschreven op Kieskeurig.nl en daarmee heeft hij de cadeaubon gewonnen!

Prettige manier van winkelen achter de computer. Informatie is helder en duidelijk, evenals de afbeeldingen. Snelle levertijd en bestelling tot laat in de avond kunnen de volgende dag nog bezorgd worden. Heldere communicatie over het verloop van de hele transactie. Bijzonder breed assortiment. Ik vraag mij af wanneer het niet hier te vinden is bij CameraNU.nl, of het dan snel leverbaar is via een andere aanbieder.

Marc..., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon!

Winnaar productreview cadeaubon

Winnaar shopreview-cadeaubon Behalve voor het schrijven van een shopreview verloten wij iedere maand óók een cadeaubon ter waarde van € 100,- onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. Vorige maand heeft Sabrina Zijlstra een review geschreven over haar Nikon 1 J5 systeemcamera met 10-30mm objectief en daarmee heeft zij de cadeaubon van mei 2015 gewonnen!

Ik heb nu al een tijdje deze camera in huis. Ik ben een moeder van 2 meiden en gek op foto's maken. Dit is een ideale camera. Door het touchscreen kun je mooie, scherpe foto's snel maken. Ook voor mensen die minder verstand hebben van camera's is deze toch goed handelbaar. Veel dingen spreken voor zich en anders staat het in het boekje. Het zoombereik is niet heel groot maar dat kun je aanpassen door een andere lens ervoor te kopen. De flitser vind ik persoonlijk wel wat breekbaar. Dit waarschijnlijk omdat het een kantel systeem is. Nog een klein nadeel is, en dit is bij de meeste camera's het geval, is dat zodra de zon in je scherm schijnt je eigenlijk weinig tot niets ziet. Het zou een uitkomst zijn als ze daar iets op zouden vinden. Verder ben ik zeer te spreken over deze camera. Scherpe en mooie foto's. Leuke functies, voor verschillende soorten foto's. En de filmpjes zijn haarscherp. Een aanrader voor iedereen!

Sabrina..., ook jij heel veel plezier met het besteden van de € 100,- cadeaubon en nogmaals gefeliciteerd!