Cameranu start met zondaglevering - 1

Cameranu start met zondaglevering

Zaterdag besteld, zondag in huis

Foto- en videospecialist Cameranu levert vanaf 19 juli ook bestellingen op zondag. Cameranu werkt daarvoor samen met het Nederlandse postbedrijf PostNL. Klanten van Cameranu in Nederland die een bestelling plaatsen op zaterdag voor 17.00 uur kunnen er voor kiezen om de bestelling zondag al te ontvangen.

Eerste foto- en videografiewinkel met zondaglevering

Cameranu is daarmee de eerste foto- en videografiewinkel die 7 dagen per week bestellingen bezorgd. Wilco de Vries, directeur en oprichter van Cameranu, is apetrots: "Waarom moet ik wachten tot maandag, terwijl ik juist zondag vrij ben?” Het was één van de meest gehoorde vragen van onze klanten. De Vries verwacht dat de impact groot is: “We kunnen hier duizenden professionals en hobbyisten blij mee maken per jaar.”

100% service

Zondagbezorging past bij het streven van Cameranu om klanten een ultieme winkelervaring te bieden. Wilco geeft aan: “Cameranu staat voor 100% service, ook hiermee willen we dat weer laten zien aan onze klanten.” Commercieel manager Henri van Rheenen vult aan: “Bedenk je zaterdag op het allerlaatste moment dat je voor die fotoshoot of video-opname morgen nog iets nodig hebt? Dan kan de nieuwe apparatuur met deze bezorgoptie op zondag nog geleverd worden. Hiermee bedienen we onze klanten optimaal.”

Over Cameranu

Cameranu is de grootste foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. In de winkel van 800 vierkante meter op Urk is een uitgebreid assortiment camera- en video-apparatuur aanwezig. Cameranu staat al jaren bekend om haar goede service en scherpe prijzen en wordt op Kieskeurig.nl beoordeeld met een 9,1 uit meer dan 3200 reviews.

Auteur

Jelle Kaptijn

Contentmedewerker Jelle Kaptijn is verantwoordelijk voor correcte en leesbare content op de website van Cameranu. Hij schrijft met enige regelmaat nieuwsberichten en houdt zich bezig met adviespagina's om klanten te helpen bij het kiezen van een product of bij het vinden van de juist informatie. In zijn vrije tijd fotografeert hij met een Samsung systeemcamera.

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.