Review winnaars Cameranu shoptegoed september 2023

Winnaar shopreview

Iedere maand verloten wij een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review over Cameranu hebben geplaatst op Kieskeurig.nl, op Beslist.nl, op Trustpilot.nl, op Kiyoh.nl, op Tweakers.net of Vergelijk.nl. In september heeft Kris een review geschreven op Trustpilot en daarmee de cadeaubon gewonnen!

Öp een weekdag 's avonds om 20u30 besteld en daags nadien om 11u30 geleverd (en ik woon in een zuidelijke uithoek van België)!! Bovendien kocht ik de DJI drone met toebehoren aan een lagere prijs dan rechtstreeks bij DJI shop, en dan ook nog gratis (online) cursus als toemaatje ... beter wordt het niet, bedankt cameranu.

Kris.., nogmaals van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cameranu shoptegoed!

Winnaar productreview

Behalve voor het schrijven van een shopreview, verloten wij iedere maand óók een bon met €100,- shoptegoed onder al onze klanten die in de maand ervoor een review met betrekking tot een bij ons gekocht product hebben geschreven. In september heeft R. Ladenius een review geschreven over de Sony RX10 IV en heeft daarmee de cadeaubon gewonnen!

"Ik heb deze camera aangeschaft ter aanvulling van mijn DSLR met 150-500mm zoomlens, vooral voor vogelfotografie. Mijn motivatie om de Sony aan te schaffen is het lagere gewicht in vergelijking met mijn spiegelreflex met telezoom. Na aankoop heb ik de camera goed aan de tand gevoeld in allerlei situaties en ik sta echt versteld van de prestaties hiervan. Het grote bereik van het Zeiss objectief van macro tot tele is geweldig, de autofocus is snel en accuraat en de belichting top! Het menu van de camera lijkt in eerste instantie best ingewikkeld, maar bij nadere bestudering werkt het heel prettig en kun je voor verschillende situaties de instellingen aanpassen en in een aantal geheugenbanken opslaan, die je later weer gemakkelijk kunt oproepen. Op mijn zwerftochten door de natuur kan ik nu veel meer met mijn camera dan met mijn DSLR + telezoom combinatie. Over de degelijkheid kan ik nog niks zeggen, ik heb de camera nog niet zo lang in mijn bezit."

Ook jij heel veel plezier met het besteden van het €100,- Cmeranu shoptegoed en nogmaals gefeliciteerd!

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.