Realityprogramma No Way Back mede mogelijk gemaakt door Cameranu

Cameranu
3 maanden geleden

In het nieuwe televisieprogramma No Way Back wordt de ruige wildernis van Noorwegen op een indrukwekkende manier vastgelegd door een drone en action cams. Deze apparatuur van het merk DJI is ter beschikking gesteld door Cameranu.

In het realityprogramma trekken 16 avonturiers door de ruige wildernis van Noorwegen. Dit levert een aaneenschakeling aan mooie plaatjes op in het indrukwekkende Noorse landschap. Veel gefilmd met producten van DJI. Terwijl de tocht steeds zwaarder wordt, komen de deelnemers voor de spannendste uitdagingen te staan: van abseilen van een zestig meter hoge brug en het oversteken van een klif met een touwbrug tot een nat pak halen in een ijskoude rivier. Er zijn twee manieren om geld te winnen: de finish halen of definitief stoppen in een van de vier survivalkampen. Het totale prijzengeld bedraagt €100.000.

Aan het programma is ook een winactie verbonden. Iedereen die zich aanmeldt voor de Cameranu-nieuwsbrief maakt kans op een DJI Action 4 Standard Combo action cam ter waarde van €429 én een Cameranu-waardebon van €100.

No Way Back met presentator Jan Versteegh wordt elke zondag om 20.30 uur uitgezonden op SBS6. De laatste uitzending is op 25 februari 2024.

Realityprogramma No Way Back mede mogelijk gemaakt door Cameranu - 1

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.