Cameranu viert feestelijke opening winkel Antwerpen

Cameranu
2 maanden geleden

Ruim een jaar geleden opende Cameranu zijn eerste vestiging in België, aan de Frankrijklei 23 in Antwerpen. Na een grondige verbouwing afgelopen november heeft de winkel een update gekregen tot een volwaardig filiaal. Op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 januari opent Cameranu de deuren van de vernieuwde winkel met een gevarieerd feestelijk programma.

Vernieuwd retailconcept in België

Ontmoeten, beleven en inspireren staat centraal in de nieuwe winkel. Zo worden er wekelijks workshops, lezingen en evenementen gehouden. In de winkelruimte neemt de koffiebar een prominente plek in. Dit nodigt uit om bij te praten, beelden te delen en ervaringen uit te wisselen. Dit retailconcept werd in 2023 al met veel succes geïntroduceerd in de nieuwe flagshipstore van Cameranu in Amsterdam.

Om Belgische fotografen, videomakers en content creators nog beter te bedienen, kunnen beeldmakers in onze winkel terecht voor een compleet aanbod van de nieuwste foto- en videoproducten. Daarnaast is er de mogelijkheid apparatuur te huren en in te ruilen. Hiermee komt Cameranu tegemoet aan de wensen van beginners tot doorgewinterde professionals en van hobbyisten tot zakelijke gebruikers.

''Na een jaar vol hoogtepunten in 2023, waarin we onder andere ons 20 jarig jubileum vierden, een rebranding hebben doorgevoerd en de Flagshipstore in Amsterdam hebben geopend, zijn we verheugd dat het volgende hoogtepunt daar zo snel op volgt.''

''Maar, het allerbelangrijkste is dat we Belgische beeldmakers een plek bieden waar ze geholpen, geadviseerd en geïnspireerd worden. Een plek waar ze mensen en experts uit het vakgebied kunnen ontmoeten en hun passie kunnen delen. Daar zijn we heel trots op en blij om'', aldus directielid Ricardo van den Burg.

Meer dan Antwerpen

Het blijft niet bij een winkel in Antwerpen alleen. Ricardo van den Burg: ''We zijn er voor alle beeldmakers in de Benelux. Vandaar dat we ons oriënteren op andere gebieden en steden om winkels te openen. Het houdt hier dus niet op. Oftewel, allee, we gaan voort!''

Feestelijk openingsweekend

De officiële opening op 25, 26 en 27 januari bestaat uit een gevuld programma met meerdere workshops, masterclasses, photowalks, lezingen en demonstraties. Elke dag is er van 9.00 tot 18.00 uur van alles te doen en te beleven.

Cameranu viert feestelijke opening winkel Antwerpen - 1
Cameranu viert feestelijke opening winkel Antwerpen - 2

Auteur

Cameranu

Als dé community voor beeldmakers van de Benelux maken wij het creëren van mooie beelden voor iedereen toegankelijk!

Bekijk alle berichten

Blijf op de hoogte

Houd mij op de hoogte van laatste nieuwtjes, interessante blogs en aanbiedingen.